top of page

BODY WRAPPING

Body wrapping ali povijanje telesa, je že vrsto let preverjena in zelo učinkovita metoda za odpravo celulita, namenjena tudi zmanjševanju obsega telesa, ob istočasnem izboljševanju izgleda kože pri strijah in podkožnih maščobnih blazinicah.

Ob uporabi učinkovitih preparatov, ki se nanašajo na kritične predele kot so stegna, zadnjica, trebuh, se obseg telesa zmanjša tudi za več centimetrov.

 

Učinek je viden že po prvem body wrappingu. Že po nekaj tretmajih body wrappinga se vidno zmanjša celulit, obseg ter poveča čvrstost in elastičnost tkiva.

 

Kremo za body wrapping vtremo v kožo in nato mesta, ki jih obdelujemo ovijemo z posebno folijo, ki zagotavlja, da vse sestavine prodrejo v kožo in podkožno tkivo, kjer opravljajo želene razgradne in detoksifirajoče učinke, istočasno pa s pritiskom pospešujejo oziroma povečujejo učinek odvajanja razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiva.

V Lepotnem studiu Namea uporabljamo kozmetiko Afrodita. Metoda Kozmetike Afrodita za oblikovanje lepega telesa brez celulita je v zadnjih letih dobila nove razsežnosti, ki so plod dolgoletnih izkušenj, najnovejših spoznanj in vedenj o celulitu ter izjemnega poznavanja sestavin rastlinskega izvora, ki imajo tudi znanstveno dokazljive učinke.

Že po enkratnem tretmaju bo viden dosežek - izboljšanje tonusa kože, odprava celulita in zmanjšanje obsega in maščobnih oblog. Prednost tega načina je, da kreme v telesu delujejo še nekaj ur. Po končanem tretmaju je priporočljivo da se ne tuširate vsaj dve uri. Za dobre rezultate priporočamo 8-12 terapij. Učinek body wrappinga je še boljši v kombinaciji anticelulitne masaže.

bottom of page