top of page

DELAVNICA POMLAJEVALNI RITUAL Z MATEJO GRAJZAR (GROOVY FACE YOGA)

V torek, 5. 3. 2024, nas bo Mateja Grajzar vodila skozi praktične prijeme zavestnega dotika in samomasaže obraza, nam pokazala dihalne vaje in nas spoznala z osnovami obrazne joge ter masaže s kristalnimi kamni gua sha. Ritual je namenjen sproščanju (predznanja ne potrebujete) in je primeren tako za ženske, kot za moške, brez omejitve starosti.

Po želji lahko prinesete s seboj svojo odejo. Pridite v udobnih oblačilih.

Vrata se odprejo ob 19:00. Prvih 15 minut bo čas, da si privoščimo čaj in se udobno namestimo. Pomlajevalni ritual začnemo ob 19:15 in traja približno 90 minut. Delavnico zaključimo do 21:00.

Vaš prispevek: 35€


Na delavnico, se je možno prijaviti osebno v salonu, na tel. št.:031 555 386, IG in FB profilih Lepotnega studia Namea. Število mest je omejeno. Rezervacija je opravljena po izvedenem plačilu. V kolikor se delavnice ne boste morali udeležiti, je možna brezplačna odpoved z vračilom denarja 24h pred delavnico. Za odpovedi na dan dogodka, vam vrnemo 50% vašega denarja.

Lokacija: Lepotni studio Namea, Tržaška cesta 37b, 1000 Ljubljana.


Dostopnost:​
- parkirni prostor je poleg salona (je brezplačen, ni pa zagotovljen),
- parkirni prostor Ilirija se nahaja čez cesto nasproti salona (0,70€/h),
- LPP: 160m stran se nahaja postaja Glince (BUS 6), 500m stran se nahaja postaja Jadranska (BUS 1),
- postaja za urbana kolesa Bicikelj se nahaja 20m od vhoda salona.

Vhod v salon se nahaja poleg Merkatorjevih vrat. Ko boš tukaj, pozvoniš in ti bomo odprle.

Mateja Grajzar je že vrsto let učiteljica obrazne joge, masaže z gua sha kristali in lifting masaže obraza, ter je sama najboljši dokaz učinkov vsega, kar izvaja in uči. Več o njeni zgodbi si lahko preberete na spletni strani: https://groovyfaceyoga.com/

bottom of page