top of page

PODALJŠEVANJE TREPALNIC 1:1

Za vse, ki želite biti urejene od jutra do večera, ne glede na to kaj počnete – ste pod tušem, plavate, spite ali pa se rekreirate. Pol-permanentno podaljševanje trepalnic je rešitev, ki zagotavlja dolžino in volumen. Uporaba maskare ni več potrebna!

Tehnika podaljševanje trepalnic 1:1 pomeni, da se 1 umetna trepalnica nalepi na 1 naravno trepalnico. S to tehniko jih lahko podaljšamo ne moremo jih pa zgostiti.

Pomembno je, da si za prvi obisk vzamete malce več časa. Ob prvem srečanju se  najprej pogovorimo o samem postopku podaljševanja, različnih možnostih in tehnikah ter seveda vaših željah. Da bi vaše nove trepalnice ostale čim dlje lepo urejene, boste ob koncu prejeli navodila za njihovo vzdrževanje.

Običajno se za obnovo trepalnic odločajo med drugim in tretjim tednom od prejšnjega polnjenja. Glede na dejstvo, da se trepalnice obnavljajo na 6 do 8 tednov, je v tem času na očesu že vidno manjše število podaljšanih trepalnic. Skupaj s podaljškom so izpadle tiste, ki so bile v zadnjem rastnem ciklu, lahko se je podaljšek ločil od naravne trepalnice ali pa so izpadle zaradi mehanskega pritiska (mencanje s prsti, spanje na obrazu ipd.)

Podaljševanje trepalnic 1:1
bottom of page