top of page

BODI LEPA IN OSTANI ZDRAVA

Ni je, ki z navdušenjem opazuje prve gubice na obrazu in pomarančasto kožo na stegnih. Malo jih je, ki vsaj enkrat v življenju še ni sklenila, da bo storila vse ali vsaj nekaj, da se to spremeni in stanje izboljša. Prav tako vse dobro vemo, da enostavno in hitro do tega cilja ponujajo le drage famozne kreme in terapije. Nekatere vzamejo to za rešitev, druge treščijo v zid preprek. Naj si bo to denar, zavračanje kemije in umetnega ali pa zavedanje stranskih učinkov tovrstnih famoznih rešitev.

TOREJ KAJ?! Najprej, zavedaj se, da »Boš lepa in zdrava« toliko, kolikor je naravno lepa in zdrava hrana, ki jo ješ ter tekočina, ki jo piješ. Ne pozabi, da dober spanec obdaruje z vitalnostjo, sijočim tenom kože, iskrivimi očmi in bistro glavo. Bodi radostna, ker si enkratna. Problem naj ti bo zgolj nov izziv.

Ob vsem tem si DOBRO ZAPOMNI, DA CILJ »Sem lepa in zdrava« LAHKO DOLGOROČNO DOSEŽEŠ SAMO S CELOSTNIM TER NARAVNIM OBRAVNAVANJEM SVOJEGA TELESA.

In tu je, kot kamenček v mozaik, kvaliteten doprinos k lepoti in zdravju tudi masaža, ki pripomore do tvojega cilja. ROČNA LIMFNA DRENAŽA je masaža, ki te bo sprostila in hkrati pomagala tvojemu telesu, da se intenzivno prične razstrupljati. Ročna limfna drenaža obraza bo zgladila obrazne gubice in morebitne brazgotine ter zmanjšala zabuhle oči in podočnjake. Ročna limfna drenaža stegen bo celulitno kožo naredila prožnejšo in gladko, drenaža nog bo odpravila otekline, nastale po celodnevnem sedenju ali stanju na nogah.

Zakaj in kako, da ima limfna drenaža tako čudovit učinek?

Limfa je brezbarvna tekočina, ki teče po našem telesu, a vendar je to mnogim slabo poznano. Potuje po limfnem žilnem sistemu. Drobne limfne žilice segajo v naša telesna tkiva, od kjer zbirajo in prenašajo proteine, odmrle celice, maligne celice, verige maščobnih molekul in plazme. Drobne žilice se združijo v večje limfne žile, po katerih se prenašajo snovi, ki so pomembne za delovanje organizma, snovi, ki so v telesu odslužile svoje poslanstvo ali od zunaj pritihotapljene nevarne in škodljive snovi. Včasih, ko se naše telo bori z okužbo in je ne zmore takoj premagati, se zavemo naših bezgavk na vratu, pod pazduho ali v dimljah, ko nabreknejo kot znak, da se naše telo bori z okužbo. Bezgavke, del limfnega sistema, delujejo kot filtri za razvrstitev na telesu, potrebno in nepotrebno ter za uničenje škodljivega.

Razlika med limfnim in krvnim obtokom je velika in pomembna v dejstvu, da ima krvni obtok črpalko, ki poganja kri po žilah, limfni sistem pa ne. Deluje zgolj na podlagi gravitacije, delno pa tudi ob pomoči mišičnega gibanja in utripajočega efekta krvnih žil. Slabo delovanje limfnega sistema se kaže v slabem delovanju celotnega telesa.

Ročna limfna drenaža pospeši pretok limfe v telesu. Naraven, neškodljiv pristop masaže, se med drugim izkazuje tudi na koži, kot njena povečana elastičnost ter zmanjšanje gub, strij in brazgotin. Z ročno limfno drenažo se poveča tonus mišic, upadlih kot posledica poškodb, hujšanja, staranja… In nenazadnje, zelo pomembno, ročna limfna drenaža okrepi imunski sistem, regenerira celoten organizem in relaksira telo in duha.

Lepa in zdrava ostajaj naravno in brez stranskih učinkov. Večkrat si privošči nepogrešljivo pomoč ročne limfne drenaže, pri čemer boš neskončno uživala.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page