top of page

Pravila in pogoji uporabe storitve iMS – »Andreja Novak s.p.«

  • Organizator storitve »Andrej Novak  s.p.« 

Ta pravila določajo način delovanja storitve »Andreja Novak s.p.«. Ponudnik storitve je 12media d.o.o., Komenskega ulica 36, 1000 Ljubljana, matična številka 2091682, davčna številka SI99968665 v sodelovanju s Sedem d.o.o., Ljubljanska cesta 13b, 1236 Trzin ter organizatorjem storitve Andreja Novak  s.p., Notranjska cesta 4, 1360 Vrhnika. Za tehnično delovanje storitve in reševanje reklamacij odgovarja Sedem d.o.o.

  • Opis storitve

Namen storitve je promocija storitve Andreja Novak s.p. Člani SMS SKUPNOSTI bodo udeleženi v nagradnih žrebanjih in ostalih akcijah Andreja Novak s.p.. Uporabniki se lahko včlanijo tako, da pošljejo sms s ključno besedo NAMEA na 3131, ali je podal svoje podatke organizatorju. 
 

Uporabnik, ki se je prijavil na obveščanje, prejme brezplačno SMS sporočilo za potrditev splošnih pogojev, ki jih potrdi tako, da na kratko številko 3131 pošlje DA in  svoje podatke. Splošni pogoji so objavljeni na www.lepotnistudionamea.si   .V kolikor uporabnik na kratko številko 3131 pošlje SMS sporočilo DA in svoje podatke, prejme brezplačno SMS sporočilo z obvestilom, da je bila prijava na brezplačno sms obveščanje uspešna in kako se lahko odjavi. 

Vsak član SMS SKUPNOSTI se lahko kadarkoli odjavi, in sicer tako, da na kratko številko 3131 pošlje SMS s ključno besedo NAMEA STOP.

Pogoji uporabe storitve so objavljeni na spletni strani www.lepotnistudionamea.si
Storitev traja od 3.8.2017 do preklica.

  • Cenik SMS sporočil

Vsak poslani SMS uporabnika se zaračuna po vsakokratnem veljavnem ceniku ponudnika poti (Telekom Slovenije,  A1 in Telemach). 
Posredovani SMS-i uporabniku s strani servisa iMS: naročniki uporabniki mobilnega omrežja Telekom Slovenije, Debitelovi naročniki in predplačniki / A1 naročniki in predplačniki / Izi Mobil / M-Mobil / Boob/ Telemach. Povratna SMS sporočila, ki jih uporabnik prejme kot član SMS skupnosti, so brezplačna (0,00 EUR). 

 
 

 

  • Zasebnost in varstvo podatkov uporabnika 

S potrditvenim SMS sporočilom, v katerem uporabnik potrjuje Pravila in pogoje uporabe storitve, se uporabnik strinja, da podjetje Andreja Novak s.p. in Sedem d.o.o. posredovane osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za statistično obdelavo, segmentacijo kupcev, obdelavo preteklega nakupnega vedenja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, vabil na dogodke organizatorjev in partnerskih podjetij organizatorjev ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil. Privolitev v zbiranje osebnih podatkov je prostovoljna. Uporabniki imajo pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa svojih osebnih podatkov. Osebni podatki se lahko posredujejo izvajalcem storitve podjetjema Sedem d.o.o. in 12media d.o.o.

  •  Mobilna SMS skupnost NAMEA

Uporabniki, ki sodelujejo s poslanim SMS-sporočilom, bodo včlanjeni v brezplačno SMS skupnost NAMEA, kar pomeni, da bodo prejemali koristna obvestila in informacije o akcijah, novostih ipd. Uporabnik te storitve bo prejel največ 2 SMS-sporočila mesečno, sporočilo pa bo vedno vsebovalo koristno informacijo. Vsak član se iz SMS-skupnosti lahko kadarkoli odjavi, tako da na številko 3131 pošlje SMS-sporočilo z vsebino NAMEA STOP. Povratna SMS-sporočila iz SMS skupnosti (obvestila o nagradni igri, koristne informacije o spremljevalnih akcijah) so za uporabnika brezplačna.  
Poslana SMS-sporočila se obračunavajo po ceniku vašega mobilnega operaterja. 

 

  • Splošni pogoji sodelovanja

Z včlanitvijo v NAMEA se šteje, da se uporabnik strinja s temi pogoji uporabe storitve. Storitev lahko uporabljajo uporabniki naslednjih mobilnih omrežij: Telekom Slovenije, Telemach, A1, IziMobil (ponudnik komunikacijske poti je Telekom Slovenije), M mobil in Bob (ponudnik komunikacijske poti je A1), Debitel (ponudnik komunikacijske poti je Telekom Slovenije). 

 

Reklamacije in pomoč:
Sedem d.o.o.
Telefon: 08 200 12 81
Email: info@sedem.biz  
Delovni čas reševanja reklamacij: ob delavnikih od ponedeljka do petka od 9.00 do 15.00

 

bottom of page