top of page

DEPILACIJA

VODILNI STROKOVNJAKI ŽE VEČ KOT 70 LET.

Perron Rigot je francoski strokovnjak v proizvodnji voskov za depilacijo, njihova prednost je, da je depilacija manj boleča. Dlake se med depilacijo ne lomijo, po depilaciji je vraščenost dlak manjša, koža pa nežna in gladka.

Kaj je depilacija in kako poteka?

 

Depilacija je odstranjevanje dlak z voskom. Po nanosu voska na predel, na katerem želimo odstraniti dlake, na vosek položimo trak in s hitrim potegom odstranimo dlačice. Dlačice za voskanje morajo biti dolge od 0,5 cm do 1 cm. Če so prekratke, jih ne moremo odstraniti, če pa so predolge, cukajo in se lomijo. Razmak med enim in drugim obiskom je cca. 4 tedne. Če je razmak krajši, so lahko dlake prekratke in ni željenega učinka.

Redna uporaba depilacije nam prinaša lepe rezultate. Depilacija postaja vedno bolj prijetna, vedno manj boleča, dlake pa postanejo mehkejše, redkejše in tanjše.

Pri nas uporabljamo tudi Perron Rigot vosek, ki je primernejši za najbolj občutljive dele telesa (pazduha, bikini, brazil, obraz). Nanesemo ga s spatulo in počakamo, da se posuši. Naredimo zavihek in s hitrim potegom odstranimo vosek in dlake.

Formulacije voskov so vrhunske saj je depilacija manj boleča in primerna za kože s kapilarami, rast dlak se upočasni in zmanjša, koža je manj razdražena in svileno gladka.

Depilacija Perron Rigot
bottom of page