top of page

NEGA OBRAZA

Vstopite v Sothysov svet. Že več kot 60 let učinkovito skrbi za dobro počutje žensk in moških in jim tako razkriva svojo strast po popolnosti in pravi lepoti.

Specializirana blagovna znamka Sothys izstopa zaradi svoje izredne raziskovalne naravnanosti in inovatvnosti in zato predstavlja odličnega in cenjenega lepotnega strokovnjaka.

Sothys je razvil posebno masažno metodo Digi-estethetique®, ki s pomočjo lepotnih strokovnjakov tretma v lepotnem salonu spremeni v nepozabno čutno izkušnjo.

Sothys, razlika je v strokovnosti:

Diagnoza kože → osebno svetovanje → izbira pravih preparatov → salonska terapija + intenzivni serumi + domača nega

Celosten program, optimalna učinkovitost.

Vse Sothys proizvode dobite tudi pri nas.

PERSONALIZIRANA NEGA OBRAZA

Priprava, ohranitev, obnova: trije nujni koraki za pridobitev in ohranitev lepe kože. Personaliziran tretma je 100% prilagojen individualnim potrebam vaše kože.

Tretma je sestavljen iz odstranitve površinske nečistoče in odstranjevanja ličil, ki mu sledi čistilni piling, uporaba aparatov, nanos maske in masaža. 

Vi ste edinstveni. In prav takšna je tudi vaša koža. Zato, da bi ostala v najboljši formi tudi v prihodnje potrebuje redno, njej prilagojeno nego.

Čas trajanja: 90min.

Osnovna nega obraza

INTENZIVNA VLAŽILNA HYDRA3HA NEGA OBRAZA

Pri tem tretmaju gre za rešitev po meri, ki z izjemno hidratacijsko močjo prinaša takojšnje in dolgotrajne učinke. 75 minutni tretma zagotavlja takojšnjo hidratacijo, pri tem pa so uporabljeni posebej izbrani izdelki in aktivne sestavine, ki učinkujejo znotraj kože. Še posebno tukaj se ne izpusti masaže obraza, ki pripomore k boljšemu učinku nege. Priporočamo intenzivno kuro s tremi tretmaji, ki že po prvem prinaša vidne rezultate. Koža je prožna, sijoča in nahranjena.

Nega je primerna za vse tipe kože, razen za mastne.

Čas trajanja: 75 min.

Masaža obraza

INTENZIVNA NEGA ZA MLADOSTEN VIDEZ KOŽE

" Vaša koža ni enako stara kot ste vi. "

Prvi anti–age intenzivni tretma prilagojen pravi starosti vaše kože, glede na diagnozo lepotnega strokovnjaka, ki določi stopnjo staranja vaše kože. Gre za strokoven tretma, kombinacijo tehnologije in posebnih ročnih masaž, ki dokazano prinašajo obstojne rezultate. Trije tretmaji in vaša koža bo na pogled štiri leta mlajša.

Čas trajanja: 90 min.

bottom of page