top of page

PRAVILNIK O ZASEBNOSTI


Ta pravilnik o zasebnosti opisuje, kako se vaši osebni podatki zbirajo, uporabljajo in delijo, ko obiščete  www.lepotnistudionamea.si ("spletno mesto").

OSEBNE INFORMACIJE, KI JIH ZBIRAMO:


Ko obiščete spletno mesto, samodejno zbira določene podatke o vaši napravi, vključno z informacijami o vašem spletnem brskalniku, naslovu IP, časovnem pasu in nekaterih piškotkih, ki so nameščeni v vaši napravi. Poleg tega, ko brskate po spletnem mestu, zbiramo informacije o posameznih spletnih straneh ali izdelkih, ki si jih ogledate, o katerih spletnih mestih ali iskalnih poizvedbah so vas poslali na spletno mesto in informacije o tem, kako delate s spletno stranjo. To samodejno zbrane podatke omenjamo kot "Informacije o napravi".

PODATKE O NAPRAVI ZBIRAMO Z NASLEDNJIMI TEHNOLOGIJAMI:


- "Piškotki" so datoteke s podatki, ki so nameščene na vaši napravi ali računalniku in pogosto vsebujejo anonimni enolični identifikator. Če želite več informacij o piškotkih in kako onemogočiti piškotke, obiščite spletno mesto http://www.allaboutcookies.org.
- Dejanja o dnevniku "Dnevniki datotek", ki se pojavijo na spletnem mestu, in zbiranje podatkov, vključno z vašim naslovom IP, vrsto brskalnika, ponudnikom internetnih storitev, stranmi za sklicevanje / izstopom in datumskimi / časnimi znamkami.
- "Spletni svetilniki", "oznake" in "piksli" so elektronske datoteke, ki se uporabljajo za snemanje informacij o tem, kako brskate po spletnem mestu.

Ko govorimo o "Osebnih podatkih" v tem pravilniku o zasebnosti, govorimo o podatkih o napravi in o naročanju.

 

KAKO UPORABLJAJO VAŠE OSEBNE INFORMACIJE?
Uporabljamo podatke za povpraševanje. Poleg tega podatke o  uporabljamo tudi za:
- komunicirajte z vami;
- pregled naročil za morebitno tveganje ali goljufijo;
- ko potrdite nastavitvami, ki ste jih dali v skupno rabo z nami, vam nudimo informacije ali oglaševanje v zvezi z našimi izdelki ali storitvami.

Uporabljamo podatke o napravi, ki jih zbiramo, da nam pomagamo ogledati morebitne nevarnosti in goljufije (zlasti vaš naslov IP) in na splošno izboljšati in optimizirati našo spletno stran (na primer z ustvarjanjem analitike o tem, kako naše stranke brskajo in komunicirajo z spletno mesto in oceniti uspeh naših marketinških in oglaševalskih akcij).

 

OBDELOVANJE VAŠIH OSEBNIH PODATKOV
Osebne podatke s tretjimi osebami delimo za pomoč pri uporabi vaših osebnih podatkov, kot je opisano zgoraj.

Prav tako uporabljamo storitev Google Analytics, ki nam pomaga razumeti, kako naše stranke uporabljajo spletno mesto - več o tem, kako Google uporablja vaše osebne podatke, najdete tukaj: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Tukaj lahko tudi izklopite Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Končno lahko vaše osebne podatke daste v skupno rabo tudi v skladu z veljavnimi zakoni in predpisi, da se odzovemo na sodni poziv, nalog za iskanje ali drug zakoniti zahtevek za informacije, ki jih prejmemo, ali kako drugače zaščitimo svoje pravice.

 

OBVEZNO OGLAŠEVANJE
Kot je opisano zgoraj, uporabljamo vaše osebne podatke, da vam zagotovimo ciljno usmerjene oglase ali tržne komunikacije, za katere menimo, da vas utegnejo zanimati. Če želite več informacij o tem, kako ciljno oglaševanje deluje, obiščite spletno stran za izobraževalno spletno stran pobude za spletno oglaševanje ("NAI") na naslovu http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Od ciljnega oglaševanja lahko onemogočite z uporabo spodnjih povezav:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Poleg tega lahko nekatere od teh storitev onemogočite tako, da obiščete portal za izključitev digitalnega oglaševanja na naslovu http://optout.aboutads.info/.

 

NE SLEDIMO
Upoštevajte, da ne spreminjamo podatkov o zbiranju in uporabi naših spletnih strani, ko v brskalniku vidimo signal »Ne sledi«.

 

VAŠE PRAVICE
Če ste evropski rezident, imate pravico do dostopa do osebnih podatkov, ki jih imamo o vas.
Poleg tega, če ste evropski prebivalec, ugotavljamo, da obdelujemo vaše podatke, da bi izpolnili pogodbe, ki bi jih morda imeli z vami (na primer, če naredite naročilo preko spletnega mesta) ali kako drugače nadaljujete z našimi zakonitimi poslovnimi interesi, navedenimi zgoraj. Upoštevajte tudi, da bodo vaši podatki preneseni zunaj Evrope, vključno z Kanado in Združenimi državami Amerike.

 

ZADRŽEVANJE PODATKOV
Ko oddate povpraševanje preko spletnega mesta, bomo vaše podatke ohranili za naše evidence, razen če in dokler ne zaprosite, da izbrišemo te podatke.

 

SPREMEMBE
To politiko zasebnosti lahko občasno posodabljamo, da bi lahko odražali na primer spremembe v naši praksi ali zaradi drugih operativnih, pravnih ali regulativnih razlogov.

 

KONTAKTIRAJTE NAS
Če želite več informacij o naših postopkih varovanja zasebnosti, če imate vprašanja ali če želite vložiti pritožbo, nam pišite na elektronski naslov na naslovu infonamea@gmail.com ali po pošti na spodnje podatke:

NAMEA, Mateja Novak s.p.
 Notranjska cesta 4, 1360 Vrhnika, Slovenija

bottom of page